ΑΓΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ένα 27χρονο παλικάρι από το Πακιστάν, ξεκινά να πάει να δουλέψει στο φούρνο. Η άγρια εκμετάλλευση είναι το ατίτιμο που πρέπει να καταβάλλει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του ίδιου, αλλά και των τόσων άλλων, δικών του ανθρώπων, πίσω στη πατρίδα. Η μοίρα του μετανάστη...
Για κακή του τύχη θα πέσει πάνω σε ένα Περίπολο Θανάτου της Χρυσής Αυγής. Αποτελείται από έναν 25χρονο, άνεργο, σεσημασμένο για ληστείες και έναν 29χρονο πυροσβέστη. Αφού τον χτυπήσουν βάρβαρα και απάνθρωπα, θα τον μαχαιρώσουν, στοχεύοντας την καρδιά του.
Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. του Ν.Δένδια επιχειρεί να αποκρύψει το ρατσιστικό χαρακτήρα του εγκλήματος. Όμως γρήγορα έρχονται στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία. Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, την πινακίδα κυκλοφορίας της οποίας είχαν κρύψει κάτω από τη σέλα και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια τύπου πεταλούδας. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν :
Στην οικία επίσης του 25χρονου βρέθηκαν 50 προεκλογικά φυλλάδια της Νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Tρία μαχαίρια τύπου πεταλούδα.
Ένας σουγιάς.
Μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή.
Ένα αεροβόλο πιστόλι.
Μία σιδερογροθιά.
Πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων.
Δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου.
Δύο ξύλινα ρόπαλα.
Μία σφεντόνα.


Ο φόνος του Πακιστανού εργάτη είναι η κορυφή του παγόβουνου του ρατσιστικού παροξυσμού που έχει ως βασικούς πρωταγωνιστές την ίδια την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, ενώ ιδιαίτερο ρόλο διεκδίκησαν ΛΑΟΣ και Καμμένος. Η αγαστή συνεργασία των κατασταλτικών μηχανισμών με τις δολοφονικές συμμορίες στο πλαίσιο της επιχείρησης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ και των πογκρόμ, η ασυλία της αστικής δικαιοσύνης στα τρομερά καθημερινά τους εγκλήματα, η διαμονοποίηση των μεταναστών από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, η πολιτική της Ε.Ε. για την Ευρώπη Φρούριο, έθρεψαν το αυγό του φιδιού. Τόσο η κυβέρνηση Καραμανλή, όσο και αυτή του Γ.Παπανδρέου, για να βρουν αργότερα άξιους συνεχιστές, σε κάθε δύσκολη πολιτική στιγμή στρέφονταν κατά των μεταναστών, το πιο ευάλωτο τμήμα της εργατικής τάξης, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο της εργασίας από τα τρομερά αδιέξοδα που του προκαλούσαν. Δίχασαν και διχάζουν τους εργαζόμενους, απαιτώντας από όλους υποταγή στην κοινή τους αστική πολιτική, στα Μνημόνια, στον εργασιακό και κοινωνικό Μεσαίωνα.
συνέχεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις