τα ΑμεΑ στο δρόμο του αγώνα

Σήμερα τα ΑμεΑ και οι δικοί τους άνθρωποι βγαίνουν στο δρόμο. Πιο σωστά σήμερα 11 το πρωί τα ΑμεΑ και οι δικοί τους άνθρωποι καθώς και οι αλληλέγγυες δυνάμεις θα πρέπει να είναι στο δρόμο, έξω από τα ΚΕΠΑ, από τα κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, για να διαμαρτυρηθούν για την ομηρία τους. 

Για  "...την μακροχρόνια αναμονή "φυλακισμένων" ΑμεΑ στις λίστες των ΚΕΠΑ προκειμένου να επανεξεταστούν και η αναστολή της σύνταξης αναπηρίας ή του επιδόματος αναπηρίας τους προετοιμάζει την κοινωνική ευθανασία τους», όπως πολύ σωστά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΜΕΑ. 

Για να διαμαρτυρηθούν γιατί μετατρέπονται στα απόλυτα θύματα της κρίσης και του μνημονίου, δίχως να έχουν την δυνατότητα να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι.

Αντί να έχουν δίπλα τους ένα κράτος πρόνοιας,  ένα πολύμορφο δίκτυο δημόσιας κοινωνικής αλληλεγγύης, έχουν ένα απόλυτα εχθρικό κράτος που βλέπει τα ΑμεΑ ως κοινωνικό βάρος.
Αυτό πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει... Τα ΑμεΑ και οι δικοί τους άνθρωποι στο βαθμό που τους αναλογεί και στο μέτρο των βιολογικών τους δυνάμεων πρέπει ολόψυχα να συνταχτούν στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού. Να αγωνιστούν για να τελειώσει αυτή η καταστροφική πολιτική. 

Και για να τελειώσει θα πρέπει να ανατραπούν οι δυνάμεις που συνεχίζουν να οδηγούν την χώρα και τους πολίτες στην καταστροφή. Να συμμετέχουν στο βαθμό που τους αναλογεί και στο μέτρο των βιολογικών τους δυνάμεων στο λαϊκό ξεσηκωμό που έρχεται... 
       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις