Δεν μας τρομάζουν, έχουν τρομάξει από τους αγώνες μας


Όλοι στην πολιτική απεργία που θα βάλει τέλος στην κατηφόρα της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


Όλοι στην πολιτική απεργία που θα βάλει τέλος στην κατηφόρα της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η «δημοκρατία» των ταλιμπάν των παΣΟΚικων χουνταίων στο συνεταιρισμό  ΠΙΝΔΟ μίλησε. Παρεμποδίζοντας την ενημέρωση της μεγαλειώδους  πολιτικής πανεργατικής απεργίας της 19-20 Οκτώβρη ο προϊστάμενος των ψυγείων κατάστρεψε το υλικό της απεργίας, κατεβάζοντας αφίσες, προπηλακίζοντας τον εκπρόσωπο του ΕΚΙ.   Και πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά η χούντα που κυβερνά την ΠΙΝΔΟ;; Μήνες έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους της, στηρίζοντας την τρομοκρατική λειτουργιά της στους δούλους που έχει από το ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

 Ακολουθώντας κατά γράμμα τους  υπουργούς της χούντας παΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ που με άρθρο τους  απειλούν με μακελειό το εργαζόμενο λαό που θα επιχειρήσει στις ημέρες της απεργίας να βάλει ένα τέλος στην κατηφόρα του τόπου και στην χρεοκοπία των εργαζόμενων.  Εκεί σε αυτό το σημείο έφτασαν οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.. Μέχρι να καταφέρει ολάκαιρο τον Ελληνικό λαό να τον μετατρέψει σε δουλικά της ΕΕ και των πολυεθνικών. 

Μα η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα ούτε τσιμπάνε, ούτε φοβούνται πλέον. Οργανώνονται μέρα την μέρα με μοναδικό στόχο να πέσει η κυβέρνηση του αίσχους και της ντροπής… Να πάρει πόδι η τρόικα, το μνημόνιο, η ΕΕ και το ΔΝΤ. Να πληρώσει την κρίση το κεφάλαιο, οι τράπεζες και τα χρηματιστηριακά λαμόγια.

Όχι στην τρομοκρατία των παΣΟΚικων λαμόγιων και των σκυλιών των αφεντικών τους. Όλοι στο δρόμο, όλοι στην απεργία 19-20 Οκτώβρη..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ
 
ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ     
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις