Oι φασίστες ακύρωσαν Συναυλία στην πλατεία Αττικής σήμερα!!!

Σήμερα 16 Ιουλίου 2009, είχαμε προγραμματίσει να πραγματοποιήσουμε Συναυλία στην πλατεία Αττικής, όπου χθες μαζεύτηκαν καμιά 50νταριά σύγχρονοι μελανοχίτωνες και διαδήλωσαν εναντίον των μεταναστών. Εμείς θα τραγουδούσαμε για όλους τους κατοίκους Έλληνες και Μετανάστες, γιατί όπως είχαμε προαναγγείλει, εμείς δεν τραγουδάμε για να χωρίσουμε τον κόσμο αλλά για να σμίξουμε τον κόσμο. Ορχήστρα εννέα ατόμων και τρεις τραγουδιστές θα τραγουδούσαν σήμερα το βράδυ εκεί που χθες φώλιασε το μίσος και ο ρατσισμός. Η τραγουδίστρια της Λυρικής Σκηνής Δέσποινα Τσολάκη, ο τραγουδιστής του «Μέγα Ανατολικού», Γιώργος Ρούσσης και η Ελίζα Χαριτάτου θα συναδέλφωναν τον κόσμο ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί που θα παρίσταντο στη Συναυλία.
Μουσική ομάδα του Πολιτικού Καφενείου "Ο Μεγάλος Ανατολικός"

Όλα ήταν έτοιμα. Η μικροφωνική εγκατάσταση θα στήνονταν σήμερα και την ώρα χθες που οι φασίστες με τη δήθεν επιτροπή κατοίκων σκόρπιζαν ρίγη ανατριχίλας και ρατσισμού σ’ αυτή την πλατεία, εμείς κάναμε πρόβα για να σκορπίσουμε μελωδίες και ένα μήνυμα συναδέλφωσης με τα αδέλφια μας τους μετανάστες και τους κατοίκους οι οποίοι θα συμμετείχαν σήμερα κατά εκατοντάδες.

Πρωί πρωί όμως ο αντιδήμαρχος της Αθήνας και οι υπεύθυνοι του Δήμου που θα κάλυπταν τη συναυλία εντάσσοντας την στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009 δέχθηκαν σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων και πιέσεις από φασιστικούς κύκλους να μη γίνει «η Συναυλία του Βήχου» γιατί θα δημιουργηθούν επεισόδια! Φτάσαμε στο σημείο 40 οπαδοί του Χίτλερ και συνομιλητές του Μαρκογιαννάκη να ακυρώνουν προγραμματισμένη Συναυλία και ο Δήμος που θα πρόσφερε τις εγκαταστάσεις, να υποκύπτει στις πιέσεις και τις απειλές τους!

Η φασιστική πανούκλα απλώνει επικίνδυνα τα πλοκάμια της και επιβάλλει τώρα και απαγορεύσεις Συναυλιών!!! Γελιέται όμως όλος αυτός ο συρφετός και ο μαφιόζος Μαρκογιαννάκης, ο συνομιλητής και συνοδοιπόρος των φασιστικών συμμοριών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ ενάντια σε αντιφασίστες διαδηλωτές και στέκια, που τρομοκρατούν φτωχούς μετανάστες, που κλείνουν πάρκα και πλατείες, που διαδηλώνουν με την προστασία των ΜΑΤ, αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν και την κοινωνία ολόκληρη.

Εμείς καταγγέλλουμε το γεγονός και δηλώνουμε ότι τις πλατείες και τα Πάρκα θα τα ανοίξει ο ίδιος ο αντιφασίστας λαός και το εργατικό και Καλλιτεχνικό Κίνημα. Τις Συναυλίες μας και τις πολιτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μας θα τις κάνουμε ακόμα και αν μας τις απαγορεύουν. Άμα θέλουν πόλεμο θα τον έχουν.

Μουσική ομάδα του Πολιτικού Καφενείου "Ο Μεγάλος Ανατολικός"
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6825&mode=thread&order=0&thold=0

Βήχος Παναγιώτης από http://politikokafeneio.com
και http://anatolikos.net

Σχόλια

  1. Ο Βήχος γράφει στο Πολιτικό Κωλοχανείο:ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

    «Πολλούς μας είπαν τότε. 50-60 σας υπολογίζω. Και όλοι οι...κάτοικοι φρεσκοκουρεμένοι, νεαροί χωρίς μία γυναίκα Μπακούρηδες Και τη ωραία ιστοσελίδα που διαθέτουν οι...κάτοικοι.

    Μπράβο...πατριώτες τον κατατροπώσατε τον εχθρό. Νανάκια τώρα αν είναι κάποιος ξύπνιος (που αμφιβάλλω).

    Δε σας σβήνω να γελάμε με το...αμέτρητο πλήθος. Ολη η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στην πλατεία. Αλλά... »


    Βήχο δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφεις. Θα σχολιάσω αυτά που δεν γράφεις. Γιατί δεν λες στους σ’ αυτούς που σε διαβάζουν ότι η προγραμματισμένη απ’ το «Δήμο Αθηναίων» Συναυλία (Τετάρτη 15 Ιούλη 8μμ), χρηματοδοτημένη απ’ τον Κακλαμάνη, απ’ την επάρατο Δεξιά δηλαδή, ακυρώθηκε;

    Γιατί δεν λες, οικότροφε της Δεξιάς, που έχεις το θράσος να το παίζεις και αριστερός, ότι θα ήσουν ο «μανέστρος»; Ότι τα παίρνεις συστηματικά απ’ τη Δεξιά και τώρα, και επί Μητσοτάκαινας;
    Μιλάς συνέχεια για χρυσαυγίτες, χαρακτηρίζεις τους πάντες φασίστες μόνο και μόνο για να φαίνεσαι εσύ στα μάτια του κόσμου κάτι που δεν είσαι: …μπολσεβήχος! Ξέρεις πολλούς μπολσεβίκους, αλητήριε, που τα παίρνανε απ’ την εξουσία;

    Τώρα βλέπω, στην αφίσα του Δήμου ότι η ημερομηνία της Συναυλίας έχει αλλάξει με μαρκαδόρο για σήμερα Πέμπτη 16 Ιούλη, 9μμ.
    Ωραία! Έλα να διασκεδάσεις τους λαθρομετανάστες με έξοδα των Ελλήνων δημοτών. Ευκαιρία να μετρήσεις και σε καρούμπαλα τα 50-60 άτομα! Θα σε περιμένουν. Εσένα, με την δημοτική αστυνομία ακροατήριο σου. Κοίτα μη στήσεις τα καλόπαιδα και πάλι…

    ΑΠΟ ΤΟ PATARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις